C/ Pons I Arola Núm. 79  – 25240 Linyola, LLEIDA | Tel. 973575569

Taller de xapa i pintura amb certificat de qualitat

by | març 25, 2024 | Xapa i pintura

Busques un taller de xapa i pintura amb certificat de qualitat? A Tallers Auto Gamero som part de la xarxa de tallers multimarca CertifiedFirst. En les nostres reparacions de carrosseria, utilitzem exclusivament productes de primera qualitat, proporcionant als nostres clients uns resultats excepcionals i duradors. A més, els nostres mètodes i equipaments estan avalats per la màxima certificació de qualitat de l’Instituto de Investigación sobre Reparación de Vehículos “Centro Zaragoza”.

Què és CertifiedFirst?

CertifiedFirst representa una xarxa de tallers multimarca que se centra en la xapa i pintura, garantint fiabilitat total. Això assegura que cada vehicle tractat en els nostres tallers rep el màxim en seguretat i qualitat tant en el servei com en la reparació.

Quins avantatges tens escollint el nostre taller de xapa i pintura?

Presentem avantatges únics que asseguren un nivell de servei superior:

  1. Garantia de vida en treballs de pintura: Un dels principals beneficis que ofereix CertifiedFirst és la nostra garantia FIRST, assegurant la pintura del teu vehicle per sempre.
  2. Ús exclusiu de productes d’alta qualitat i tecnologia puntera: Com a taller CertifiedFirst ens comprometen a emprar només productes de màxima qualitat en totes les reparacions, amb l’aplicació de tecnologies més avançades i maquinària de nova generació. Això no sols assegura un acabat excepcional i durador sinó que també permet una precisió inigualable en el color i la qualitat de la pintura.
  3. Retorn ràpid del vehicle i vehicle de substitució: A Taller Auto Gamero som conscients de la importància de reduir al mínim el temps que el teu vehicle passa fora de servei durant la reparació. Ens esforcem a proporcionar un servei àgil i eficaç, particularment en el cas de reparacions menors com rascades o cops lleus. També t’oferim l’opció d’un vehicle de substitució perquè puguis mantenir la teva rutina sense interrupcions mentre reparem el teu cotxe.

Garantia FIRST, pintura del cotxe per a tota la vida

La nostra garantia FIRST es fa càrrec de trencaments, esquerdes, pèrdues d’adherència i de brillantor ocasionades per defectes en els materials de pintura en les àrees que han estat reparades inicialment i que no han patit modificacions posteriors.

Demana cita al nostre taller.